Cipzáras tároló - HOMOK - kicsi

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
homok cipzáras tároló
homok kicsi tároló
homok kicsi cipzáras tároló
homok cipzáras neszeszer
homok kaspó
homok tárolók
homok cipzáras tároló
homok kicsi tároló
homok kicsi cipzáras tároló
homok cipzáras neszeszer
homok kaspó
homok tárolók
5 900 Ft

A kicsi cipzáras tárolót méreténél fogva inkább neszesszernek, pipere táskának, vagy olyan pénztárcának vagy irattárcának használhatod, amibe végre a telefon és az iratok is beleférnek.

Miket tárolhatsz benne? Tulajdonképpen bármit, amit magaddal vinnél egy bevásárláshoz. Táskádba dobva, mindig egy helyen lesznek az iratok és fontosabb dolgok, nem kell a táska alján kotorászni a lakáskulcs után. Diszkrét toalett szütyő is válhat belőle, így orrot púderezni is kényelmesen mehetsz a mosdóba.

Részletek

Hossz zárva: 24 cm
Átmérő (nyitva): 20 cm
Magasság (nyitva): 15 cm

Hasonló termékek
Raktáron
: 4 db
7 900 Ft
Raktáron
: 1 db
5 900 Ft
FELHASZNÁLÁSA

A kicsi tároló zárhatóságának köszönhetően bárhová magunkkal vihető. Használhatod a púderek, rúzsok otthoni tárolásához, de neszesszerként a piperéidet is benne utaztathatod ezek után.

Kedvenc bizsuid, ékszereid eddig a táska zsebekbe cipzárazva utaztak? Pakold őket a kicsi tárolóba. Így mindig egy helyen lesznek és véletlenül sem fognak út közben a táskádban kallódni vagy elveszni.

ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.

Ha sminkeszközöket tárolnál benne, kérlek, számolj azzal, hogy a különböző színezett púderek elszínezhetik a belsejét. Azért, hogy a szép belsőt minél tovább élvezhesd kérlek, hogy csak jól záródó színezett piperéket -rúzsokat, púdereket- tárolj benne. Sminkecsetek tárolása csak tiszta állapotban javasolt a termék színének megőrzése érdekében.