Cipzáras tároló - KÁVÉ - kicsi

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
homok cipzáras tároló
homok kicsi tároló
homok kicsi cipzáras tároló
homok cipzáras neszeszer
homok kaspó
homok cipzáras tároló
homok kicsi tároló
homok kicsi cipzáras tároló
homok cipzáras neszeszer
homok kaspó
5 300 Ft

A kicsi cipzáras tárolót méreténél fogva inkább neszesszernek, pipere táskának, vagy olyan pénztárcának vagy irattárcának használhatod, amibe végre a telefon és az iratok is beleférnek.

Miket tárolhatsz benne? Tulajdonképpen bármit, amit magaddal vinnél egy bevásárláshoz. Táskádba dobva, mindig egy helyen lesznek az iratok és fontosabb dolgok, nem kell a táska alján kotorászni a lakáskulcs után. Diszkrét toalett szütyő is válhat belőle, így orrot púderezni is kényelmesen mehetsz a mosdóba.

Részletek

Hossz zárva: 24 cm
Átmérő (nyitva): 20 cm
Magasság (nyitva): 15 cm

Hasonló termékek
FELHASZNÁLÁSA

A kicsi tároló zárhatóságának köszönhetően bárhová magunkkal vihető. Használhatod a púderek, rúzsok otthoni tárolásához, de neszesszerként a piperéidet is benne utaztathatod ezek után.

Kedvenc bizsuid, ékszereid eddig a táska zsebekbe cipzárazva utaztak? Pakold őket a kicsi tárolóba. Így mindig egy helyen lesznek és véletlenül sem fognak út közben a táskádban kallódni vagy elveszni.

ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.

Ha sminkeszközöket tárolnál benne, kérlek, számolj azzal, hogy a különböző színezett púderek elszínezhetik a belsejét. Azért, hogy a szép belsőt minél tovább élvezhesd kérlek, hogy csak jól záródó színezett piperéket -rúzsokat, púdereket- tárolj benne. Sminkecsetek tárolása csak tiszta állapotban javasolt a termék színének megőrzése érdekében.