Cipzáras tároló - PETROLKÉK - kicsi

Rendelhető
Petrol kék cipzáras
Petrolkék cipzáras tároló
Petrolkék cipzáras tároló kicsi
Petrolkék tároló kicsi
Petrol kék cipzáras
Petrolkék cipzáras tároló
Petrolkék cipzáras tároló kicsi
Petrolkék tároló kicsi

Miket tárolhatsz benne? Tulajdonképpen bármit, amit magaddal vinnél egy bevásárláshoz. Táskádba dobva, mindig egy helyen lesznek az iratok és fontosabb dolgok, nem kell a táska alján kotorászni a lakáskulcs után. Diszkrét toalett szütyő is válhat belőle, így orrot púderezni is kényelmesen mehetsz a mosdóba.

Részletek

Hossz zárva: 24 cm
Átmérő (nyitva): 20 cm
Magasság (nyitva): 15 cm

FELHASZNÁLÁSA

A kicsi tároló zárhatóságának köszönhetően bárhová magunkkal vihető. Használhatod a púderek, rúzsok otthoni tárolásához, de neszesszerként a piperéidet is benne utaztathatod ezek után.

Kedvenc bizsuid, ékszereid eddig a táska zsebekbe cipzárazva utaztak? Pakold őket a kicsi tárolóba. Így mindig egy helyen lesznek és véletlenül sem fognak út közben a táskádban kallódni vagy elveszni.

ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.

Ha sminkeszközöket tárolnál benne, kérlek, számolj azzal, hogy a különböző színezett púderek elszínezhetik a belsejét. Azért, hogy a szép belsőt minél tovább élvezhesd kérlek, hogy csak jól záródó színezett piperéket -rúzsokat, púdereket- tárolj benne. Sminkecsetek tárolása csak tiszta állapotban javasolt a termék színének megőrzése érdekében.