Fedeles tároló - HOMOK

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
fedeles tároló kávé
fedeles tároló kávébarna
fedeles tároló kávé barna
fedeles tároló kávé
fedeles tároló kávébarna
fedeles tároló kávé barna
5 900 Ft

A fedeles tároló végtelen számú lehetőséget rejt magában. Használhatod konyhai kiegészítőként, de akár a fürdőszobádat vagy éppen a hálódat is csinosíthatod vele. Ennek megfelelően olyan kütyüket, holmikat is tárolhatsz benne, melyek egyébként éppen csak kallódnak, sosincs igazán helyük.

Miket tárolhatsz benne? A gyerek üveggolyóit, Kinder figuráit. A kreatív munkásságod bármilyen eszközét a gyöngyöktől a szerszámokig. Telefontöltőt, head-setet, a tengerparton gyűjtött kavicsokat, kagylókat, kuckózós estékhez a kártyapaklikat.

Ha a konyhádba tervezed a vásárlását, akkor is remekül helyt áll majd az apró sütemények, kekszek, nassolni valók, sőt a kávékapszulák és teafilterek igényes és dekoratív tárolásában.

Részletek

Átmérő: 18 cm
Magasság: 12 cm

FELHASZNÁLÁSA

A fedeles tároló színének és letisztult formájának köszönhetően szinte bármilyen stílusú lakás, iroda vagy üzlet csinos kiegészítőjévé válhat.

Mindenféle apró kütyüt elsüllyeszthetsz benne, a fedél pedig jótékonyan távoltartja majd a kíváncsi tekinteteket.

Vendégek az irodádban? Tartsd a kávékapszulákat gusztusos fedelesben, vagy kínáld ebből pogácsával, cukorkával a tárgyaló partnereidet.

A fedeles tárolót baráti összejövetelekre is leteszteltük és kiválóan helyt állt. Ebből csipegetve valóban jobban csúsztak a chipsek és sörkorcsolyák, de még a héjas földimogyoró is kívánni valóbbá vált. Összességében elmondható, hogy bár nem sokáig ugyan, de a nasiknak tényleg jól állt a fedeles tároló!

ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.

Ha olyan élelmiszert, aprósüteményt tárolnál benne, ami olajos, ragacsos, csokis vagy lekváros, kérlek, hogy béleld ki előtte egy szalvétával, így tovább megőrizheted a termék eredeti színét.