Tálka szett - MUSTÁR, BORVÖRÖS

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
borvörös mustár tálkaszett
tálkaszett fall in the forest
borvörös mustár tálkák
borvörös bézs tálkaszett méret
borvörös mustár tálka szett
borvörös bézs tálkaszett belül
borvörös mustár tálka szett
borvörös mustár tálkaszett
tálkaszett fall in the forest
borvörös mustár tálkák
borvörös bézs tálkaszett méret
borvörös mustár tálka szett
borvörös bézs tálkaszett belül
borvörös mustár tálka szett
4 200 Ft

Sok apróság van a háztartásodban: aprópénz, kulcs, hajgumi, hajcsat, ékszerek, gombok... a kis tároló mindent gondosan befogad.

A gyereked  szivesen hazahoz bármit a játszótérről, kirándulásról - kavics, gesztenye, falevél vagy esetleg te? Legyen megbecsült külön helye ezekben a meleg színekben.

Rendezett munkaállomásra vágysz, ahol könnyen megtalálod a pendrive-ot, gémkapcsot, celluxot, postit-et, radírt, bélyegzőt, gombostűt? Rendszerezz a kis tálkákkal.

Részletek

Átmérő: 13 cm
Magasság: 5 cm

Hasonló termékek
FELHASZNÁLÁSA

Ha ajándékot keresel, tökletes választás lehet a kis tálka szett. Egy apró szárazvirágot is csomagolok mellé, így a tállással neked már nem lesz gondod.

Biztos szuper helye lesz, mivel bármilyen otthon vagy iroda hasznos rendszerezője lehet.

ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.

Ha olyan élelmiszert, aprósüteményt tárolnál benne, ami olajos, ragacsos, csokis vagy lekváros, kérlek, hogy béleld ki előtte egy szalvétával, így tovább megőrizheted a termék eredeti színét.