Tolltartó / Szemüvegtok - BABÉR

babér tolltartó
babérzöld tolltartó
babér zöld szemüvegtok
babér zöld tolltartó
babérzöld szemüvegtok
babér tolltartó szemüvegtok
babér tolltartó
babérzöld tolltartó
babér zöld szemüvegtok
babér zöld tolltartó
babérzöld szemüvegtok
babér tolltartó szemüvegtok
4 900 Ft

A puha pamutból készült tartó szuper választás a tollak, ceruzák tárolásához, ugyanakkor a tervezés során úgy lett kialakítva, hogy a szemüveg vagy a napszemüveg karcmentes tárolásához is tökéletes legyen.

Méret:

  • Hossz: 24 cm
  • Átmérő: 7 cm
Részletek

A termékek egyedileg, kézzel készülnek, így ha nincs készleten a beérkezett rendelés után a gyártási idő várhatóan 1-2 hét.

Hasonló termékek
ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.

Ha sminkeszközöket tárolnál benne, kérlek, számolj azzal, hogy a színezett termékek befoghatják a termék anyagát. Azért, hogy a szép belsőt minél tovább élvezhesd kérlek, hogy csak jól záródó piperéket tárolj benne! Sminkecsetek, fogkefe tárolása, utaztatása a tárolóban, csak tiszta állapotban javasolt.