Tolltartó / Szemüvegtok - HOMOK

homok tolltartó
homok neszeszer
homok napszemüvegtok
homok ceruzatartó
homok szemüvegtok
homok tolltartó
homok neszeszer
homok napszemüvegtok
homok ceruzatartó
homok szemüvegtok
4 900 Ft

A puha pamutból készült tartó szuper választás a tollak, ceruzák tárolásához, ugyanakkor a tervezés során úgy lett kialakítva, hogy a szemüveg vagy a napszemüveg karcmentes tárolásához is tökéletes legyen.

Méret:

  • Hossz: 24 cm
  • Átmérő: 7 cm
Részletek

A termékek egyedileg, kézzel készülnek, így ha nincs készleten a beérkezett rendelés után a gyártási idő várhatóan 1-2 hét.

Hasonló termékek
ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.

Ha sminkeszközöket tárolnál benne, kérlek, számolj azzal, hogy a színezett termékek befoghatják a termék anyagát. Azért, hogy a szép belsőt minél tovább élvezhesd kérlek, hogy csak jól záródó piperéket tárolj benne! Sminkecsetek, fogkefe tárolása, utaztatása a tárolóban, csak tiszta állapotban javasolt.