Tolltartó / Szemüvegtok - KIRÁLYKÉK

Rendelhető
királykék tolltartó
kék tolltartó
király kék napszemüvegtok
király kék tolltartó
királykék napszemüvegtok
kék szemüvegtok
királykék tolltartó szemüvegtok
királykék tolltartó
kék tolltartó
király kék napszemüvegtok
király kék tolltartó
királykék napszemüvegtok
kék szemüvegtok
királykék tolltartó szemüvegtok

A puha pamutból készült tartó remek választás a szemüveg vagy a napszemüveg karcmentes tárolásához. Könnyű darab, nem nehezíti el a laza nyári táskáidat sem. Nem hordasz szemüveget, de a tollaid szerte-széjjel kallódnak a táskák zsebeiben? Cipzárazd be őket és használd a kis cipzárast tolltartóként!

Miket tárolhatsz még benne? Ha mondjuk leugranál egy balatoni bulira, akár a fogkeféd és a fogkrémed is lapulhatnának benne, hogy egész éjjel frissnek érezhesd magad.

Részletek

Hossz: 24 cm
Átmérő: 7 cm

FELHASZNÁLÁSA

A tároló zárhatóságának köszönhetően szinte bárhová magunkkal vihető. Funkcionálhat otthoni beauty táskaként a rúzsok, szemceruzák és szempillaspirálok tárolásához.

Suliidő vagy online tanóra? Legyenek a tollaid, ceruzáid mindig rendezettek, zárható helyen, hogy ne kallódjanak többet a fiókokban, táskazsebben.

Utazáskor folyton eltűnnek az apró ékszerek? Cipzárazd be őket, így egy helyen, mindig kéznél lesznek az utazásaid alkalmával!

Színének és letisztult formájának köszönhetően igényes kiegészítője lehet a válltáskáidnak, míg a sötétebb színű termékek akár az urak elegáns kiegészítőiévé is válhatnak.

ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.

Ha sminkeszközöket tárolnál benne, kérlek, számolj azzal, hogy a színezett termékek befoghatják a termék anyagát. Azért, hogy a szép belsőt minél tovább élvezhesd kérlek, hogy csak jól záródó piperéket tárolj benne! Sminkecsetek, fogkefe tárolása, utaztatása a tárolóban, csak tiszta állapotban javasolt.