CIPZÁRAS TÁROLÓ / NESZESZER

A cipzáras tároló zárhatóságának köszönhetően szinte bárhová magunkkal vihető. Funkcionálhat otthoni beauty táskaként a púderek, rúzsok tárolásához, neszesszerként viszont a piperék utaztatására remek opció, de kordában tarthatod vele fiókokban kallódó varrókészlet tagjait, a tűket, cérnákat és gombokat is.

Folyton eltűnnek a telefontöltők és head-setek? Cipzárazd be őket!

Színének és letisztult formájának köszönhetően akár clutch bag helyett is magaddal viheted egy nyári kerti partyra, de strandoláskor, a vízparton is tárolhatod benne a fontosabb dolgaidat.

Nézet:

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!