Cipzáras tároló - MUSTÁRSÁRGA - közepes

cipzáras tároló mustársárga
cipzáras tároló közepes mustár
cipzáras tároló mustár nyitva
cipzáras tároló sárga
cipzáras tároló mustár behúzva
cipzáras tároló közepes sárga
cipzáras tároló mustársárga
cipzáras tároló közepes mustár
cipzáras tároló mustár nyitva
cipzáras tároló sárga
cipzáras tároló mustár behúzva
cipzáras tároló közepes sárga
7 900 Ft

Ez a kétféleképpen használható, többféle színben kapható cipzáras tároló, melyet pici rojtja tesz kicsit bohókássá. A cipzárt széthúzva egy kerek, otthon használható tárolót kapsz. Ugyanakkor, ha összecipzárazod, egy nagyobb neszesszernek is tökéletesen megfelel, amit szükség esetén magaddal vihetsz. Letisztult formája elegáns külsőt ad az egyedi, cipzáras CZIRIBU tárolónak. Ezen a laza elegancián az sem ront, ha a cipzárt széthúzva, kerek formában pihen a polcon a tároló, hiszen apró részletei tökéletesen kapaszkodnak egymásba.

Mérete:

  • Hossz zárva: 32 cm
  • Átmérő (nyitva): 20 cm
  • Magasság (nyitva): 12 cm
Részletek

A termékek egyedileg, kézzel készülnek, így ha nincs készleten a beérkezett rendelés után a gyártási idő várhatóan 1-2 hét.

Hasonló termékek
ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját.

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tárolót nedves törlőkendővel tisztíthatod, vagy egy kis kefe segítségével távolíthatod el róla a port.