Cipzáras tároló - NATÚR - közepes

Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
cipzáras tároló nyers szín
cipzáras tároló natúr
cipzáras tároló világos natúr
cipzáras tároló behúzva
cipzáras tároló natúr szín
cipzáras tároló nyers
cipzáras tárolók
cipzáras tároló nyers szín
cipzáras tároló natúr
cipzáras tároló világos natúr
cipzáras tároló behúzva
cipzáras tároló natúr szín
cipzáras tároló nyers
cipzáras tárolók
7 900 Ft

A közepes méretű cipzáras tárolót a hölgyek szívesen használják strand neszesszerként, pipere táskaként, clutch bag helyettesítőként, míg az urak legtöbbször neszesszernek vásárolják.

Miket tárolhatsz benne? Mindent, ami ahhoz kell, hogy leugorj bevásárolni, vagy beülj egy kávézóba, moziba. Személyes iratok, telefon, bérlet, szemüveg, papírzsepi, pénztárca, pirosító, szempillaspirál, lakáskulcs…stb. Utazáshoz fogkefe, utazó méretű tusfürdők, samponok és egyéb kiegészítők is remekül elférnek benne.

Részletek

Hossz zárva: 32 cm
Átmérő (nyitva): 20 cm
Magasság (nyitva): 11 cm

Hasonló termékek
Raktáron
: 1 db
5 900 Ft
Raktáron
: 1 db
5 900 Ft
FELHASZNÁLÁSA

A közepes tároló zárhatóságának köszönhetően szinte bárhová magunkkal vihető. Funkcionálhat otthoni beauty táskaként a púderek, rúzsok tárolásához, neszesszerként viszont a piperék utaztatására remek opció, de kordában tarthatod vele fiókokban kallódó varrókészlet tagjait, a tűket, cérnákat és gombokat is.

Folyton eltűnnek a telefontöltők és head-setek? Cipzárazd be őket!

Színének és letisztult formájának köszönhetően akár clutch bag helyett is magaddal viheted egy nyári kerti partyra, de strandoláskor, a vízparton is tárolhatod benne a fontosabb dolgaidat.

ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.

Ha sminkeszközöket tárolnál benne, kérlek, számolj azzal, hogy a színes púderek elszíneződést okoznak a termék anyagában. Azért, hogy a szép belsőt minél tovább élvezhesd kérlek, hogy csak jól záródó piperéket -rúzsokat, púdereket- tárolj benne! Sminkecsetek tárolása, utaztatása a cipzáras tárolóban, csak tiszta állapotban javasolt.