FEDELES TÁROLÓ

A fedeles tároló színének és letisztult formájának köszönhetően szinte bármilyen stílusú lakás, iroda vagy üzlet csinos kiegészítőjévé válhat.

Mindenféle apró kütyüt elsüllyeszthetsz benne, a fedél pedig jótékonyan távoltartja majd a kíváncsi tekinteteket. Vendégek az irodádban? Tartsd a kávékapszulákat gusztusos fedelesben, vagy kínáld ebből pogácsával, cukorkával a tárgyaló partnereidet.

A fedeles tárolót baráti összejövetelekre is leteszteltük és kiválóan helyt állt. Ebből csipegetve valóban jobban csúsztak a chipsek és sörkorcsolyák, de még a héjas földimogyoró is kívánni valóbbá vált. Összességében elmondható, hogy bár nem sokáig ugyan, de a nasiknak tényleg jól állt a fedeles tároló!

Nézet:

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!