FRISSENTARTÓ

A Frissentartó kosár kenyérfélék, péksütemények tárolására alkalmas, a tetején húzózsinórral záródik. A frissen kisült, még meleg termék nem párásodik be, jó szellőző képességének köszönhetően egyenletesen hűl ki, továbbá a jól ismert gumissá, rágóssá válás sem történik meg, mint a műanyag tárolók estén.

Miket tárolhatsz benne? Olyan „Gombóc Artúrosan” szólva tulajdonképpen bármit! Rusztikus kenyeret, fehér kenyeret, teljes kiőrlésű kenyeret, zsömlét, pogácsát, vajas kiflit, sajtos kiflit, túrós vagy lekváros batyut…

Nézet:

A tesztfelhasználás során a Frissentartó kosárba frissen kisült, néhány órás kenyeret raktunk. A kenyér 2-3 napig előkezelés nélkül is (sütés, melegítés, pirítás) fogyasztható, korának megfelelő „szilárdságú” volt. A 4. naptól a kenyér szikkadtabb, de pirítósként, bundáskenyérként, pirított kenyérkockaként még mindig remekül helyt álltak a reggeli vagy a vacsora asztalon. A termék belsejében található két levélszerű bevarrás ráhajtható a pékárura, így az még tovább friss maradhat.

A Frissentartóban a pékárú egyenletesen veszít nedvességtartalmából, nem párásodik be, aminek köszönhetően a penészesedés az első 4-5 napban várhatóan el is marad.

A kosár 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!