Kosár - KIRÁLYKÉK, ARANYSZÁLAS NATÚR

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
zöld bézs kaspó
khaki kosár
Kosár - KIRÁLYKÉK, ARANYSZÁLAS NATÚR
kaspó füllel
zöld bézs kaspó
khaki kosár
Kosár - KIRÁLYKÉK, ARANYSZÁLAS NATÚR
kaspó füllel
10 900 Ft

Ezt a nagyobb méretű tárolót több különböző funkcióval is elláthatod. Használhatod kaspóként növényeid számára, így teljesen új hangulatot csempészhetsz az otthonodba, vagy akár tárolóként is. Méretének köszönhetően rengeteg dolgot elnyel.

Gyűjtheted benne sapkáidat, sálaidat, kesztyűidet, hogy ne kallódjanak szanaszét a lakásban. Bármelyik polcon jó szolgálatot tehet neked, nagy segítségedre lehet a  rendszerezésben, színeivel pedig kellemes meleg hangulatot hoz az otthonodba.

Részletek

Átmérő: 26 cm
Magasság: 20 cm

Hasonló termékek
FELHASZNÁLÁSA

A nagyobb méretű tároló kosár/kaspó kapott 2 fület, mely egyrészt egyediséget kölcsönöz neki, másrészt segítségedre leget a mozgatása során.

Miket tárolhatsz benne?

Adj növényeidnek új külsöt, használd kaspóként.

Állandóan kallódnak a töltők, elemek, head setek, elektronikai kiegészítők a lakásban? Tedd őket Cziribu tárolóba és nem kell tovább keresgélned.

Rengeteg a fűszered a konyhában? Ezeknek is szuper új helyet adhat, ebbe a kosárba biztos mind belefér.

A fürdőszobai holmik közt is gyorsan rend lehet, ez esetben nagyon figyelj arra, hogy olyan terméket tegyél bele, mely biztosan jól záródnak.

A kis méretű törölközők, konyharuhák, textíliák is jól mutatnak benne.

ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül, a fülek szinén pamut alapanyagúak. Az újrahasznosított pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható, vagy egy kis kefével finoman leszedhető róla a por/szennyeződés. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.