Tál, kosár - absztrakt varrással

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
tálka absztakt kék
tálka varrással kék
tálka kék
mintás kék
absztrakt mintás
tálka mintás
tálka absztrakt minta
tálka absztakt kék
tálka varrással kék
tálka kék
mintás kék
absztrakt mintás
tálka mintás
tálka absztrakt minta
4 200 Ft

Ezt a kisebb méretű tárolót több különböző funkcióval is elláthatod. Használhatod kaspóként kisebb növényeid számára, így teljesen új hangulatot csempészhetsz az otthonodba, vagy akár tárolóként is.

Gyűjtheted benne az apróbb dolgokat, töltőket... hogy ne kallódjanak szanaszét a lakásban. Bármelyik polcon jó szolgálatot tehet neked, nagy segítségedre lehet a  rendszerezésben, színeivel pedig kellemes meleg hangulatot hoz az otthonodba.

 

Részletek

Átmérő: 16 cm
Magasság: 6 cm

Kiegészítő termékek
FELHASZNÁLÁSA

Miket tárolhatsz benne?

Adj növényeidnek új külsöt, használd kaspóként.

Állandóan kallódnak a töltők, elemek, head setek, elektronikai kiegészítők a lakásban? Tedd őket Cziribu tárolóba és nem kell tovább keresgélned.

Rengeteg a fűszered a konyhában? Ezeknek is szuper új helyet adhat, ebbe a kosárba biztos mind belefér.

A fürdőszobai holmik közt is gyorsan rend lehet, ez esetben nagyon figyelj arra, hogy olyan terméket tegyél bele, mely biztosan jól záródnak.

ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül, a fülek szinén pamut alapanyagúak. Az újrahasznosított pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható, vagy egy kis kefével finoman leszedhető róla a por/szennyeződés. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.