Tálka - LEVENDULA

-22%
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
tálka levendula
tálka lila
kistál levendula
tálka levendula lila
tálka levendula
tálka lila
kistál levendula
tálka levendula lila
2 300 Ft
1 800 Ft
Kezdete: 2020.12.11   A készlet erejéig!

A kis tálka azok számára tartogat szuper lehetőségeket, akik szeretnek apróságokat gyűjtögetni, amit aztán fiókokban vagy régi bonbonos dobozokban tartanak, de az aprópénzek vagy kulcsok is egy helyre terelhetők a segítségével.

Miket tárolhatsz benne? Remek választás a hajgumik, hajcsatok, pamut vattakorongok számára. Végre elegáns helyük lesz a stiftes kis fülbevalóknak, kitűzőknek. A különböző színeknek köszönhetően akár a család összes tagjának lehet saját tartója a fürdőszoba polcain.

Részletek

Átmérő: 12 cm
Magasság: 5 cm

Hasonló termékek
FELHASZNÁLÁSA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

ANYAGA

A tálka színének és letisztult formájának köszönhetően szinte bármilyen stílusú lakás, iroda vagy üzlet csinos kiegészítőjévé válhat.

Hazaérve fix helyen tarthatod a kulcsokat, de ha éppen a kedvenc karórádnak keresel karcmentes tárolót, akkor arra is remek választás lesz a puha, mégis formatartó tálka. A parton gyűjtött kagylók és kavicsok a tálkában tartva ezentúl valóban a lakásod díszeivé, a nyaralások kellemes mementóivá válnak.

A tálka az íróasztalon is megállja a helyét, hiszen minden, egyébként saját hellyel nem rendelkező apróságot rendszerezhetsz vele, így végre nem az asztalfiókból kell előkeresni a gémkapcsokat, radírt, hegyezőt vagy a rajzszöget. A head-set és egyéb elektronikai kütyü is jól elfér benne, a pendrive sem tűnik el többé az iratok, dossziék között.

Alkotóként, vagy hobbi kézművesként munka közben az ékszer alapanyagokat, gyöngyöket, kristályokat tarthatod bennük, segítségükkel a munka folyamatod is átláthatóbbá válik.

TISZTÍTÁS
A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.