Tálka - MUSTÁR

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
tálka mustár
tálka kicsi
tálka mustársárga
tálka sárga
tálka mustár
tálka kicsi
tálka mustársárga
tálka sárga
2 300 Ft

A kis tálka azok számára tartogat szuper lehetőségeket, akik szeretnek apróságokat gyűjtögetni, amit aztán fiókokban vagy régi bonbonos dobozokban tartanak, de az aprópénzek vagy kulcsok is egy helyre terelhetők a segítségével.

Miket tárolhatsz benne? Remek választás a hajgumik, hajcsatok, pamut vattakorongok számára. Végre elegáns helyük lesz a stiftes kis fülbevalóknak, kitűzőknek. A különböző színeknek köszönhetően akár a család összes tagjának lehet saját tartója a fürdőszoba polcain.

 

Részletek

Átmérő: 12 cm
Magasság: 5 cm

Hasonló termékek
FELHASZNÁLÁSA

Ahogy a képeken is láthatod, ez a két kis termék kedves dekort kapott, így ha ajándékot keresel, akkor azon már nem kell gondolkodnod, hogyan tálald. Minden termékhez egy kedves száraz kirágot is belecsempésztem.

Akárkinek is veszed, biztos hasznos kiegészítője lesz otthononának, irodájának vagy akár üzletének. Tökéletes gyűjtő helye lehet a borravalónak, a blokknak, vagy éppen a kínáló cukorkának a pulton.

ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.