TOLLTARTÓ / SZEMÜVEGTOK

Egyszerű, egyedi és duplafunkciós – a merev, de puha anyagból készült Cziribu Design tolltartót úgy terveztük, hogy ne csak időtálló legyen, de akár kényes, törékeny szemüvegednek is tökéletes védelmet nyújtson. Merev falának köszönhetően nem nyomódik össze a táskában, formáját szépen tartja. Puha anyaga pedig nem karcolja a szemüveg lencséjét sem. Úgyhogy bármelyik célra – tolltartó vagy szemüvegtok – is keresel keskeny, stílusos tartót, ez a duplafunkciós designer tok lehet a megpakolt szatyrod kedves kis kincsesládája. 

Nézet:

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!