TOLLTARTÓ / SZEMÜVEGTOK

A tároló zárhatóságának köszönhetően szinte bárhová magunkkal vihető. Funkcionálhat otthoni beauty táskaként a rúzsok, szemceruzák és szempillaspirálok tárolásához.

Suliidő vagy online tanóra? Legyenek a tollaid, ceruzáid mindig rendezettek, zárható helyen, hogy ne kallódjanak többet a fiókokban, táskazsebben.

Utazáskor folyton eltűnnek az apró ékszerek? Cipzárazd be őket, így egy helyen, mindig kéznél lesznek az utazásaid alkalmával!

Színének és letisztult formájának köszönhetően igényes kiegészítője lehet a válltáskáidnak, míg a sötétebb színű termékek akár az urak elegáns kiegészítőiévé is válhatnak.

Nézet:

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!