Tolltartó / Szemüvegtok - KÉK

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
tolltartó kék
tolltartó szemüvegtok kék
szemüvegtok kék
tolltartó kék
tolltartó szemüvegtok kék
szemüvegtok kék
4 900 Ft

A puha pamutból készült tartó remek választás a szemüveg vagy a napszemüveg karcmentes tárolásához. Könnyű darab, nem nehezíti el a laza nyári táskáidat sem. Nem hordasz szemüveget, de a tollaid szerte-széjjel kallódnak a táskák zsebeiben? Cipzárazd be őket és használd a kis cipzárast tolltartóként!

Miket tárolhatsz még benne? Ha mondjuk leugranál egy balatoni bulira, akár a fogkeféd és a fogkrémed is lapulhatnának benne, hogy egész éjjel frissnek érezhesd magad.

Részletek

Hossz: 24 cm
Átmérő: 7 cm

Hasonló termékek
FELHASZNÁLÁSA

A tároló zárhatóságának köszönhetően szinte bárhová magunkkal vihető. Funkcionálhat otthoni beauty táskaként a rúzsok, szemceruzák és szempillaspirálok tárolásához.

Suliidő vagy online tanóra? Legyenek a tollaid, ceruzáid mindig rendezettek, zárható helyen, hogy ne kallódjanak többet a fiókokban, táskazsebben.

Utazáskor folyton eltűnnek az apró ékszerek? Cipzárazd be őket, így egy helyen, mindig kéznél lesznek az utazásaid alkalmával!

Színének és letisztult formájának köszönhetően igényes kiegészítője lehet a válltáskáidnak, míg a sötétebb színű termékek akár az urak elegáns kiegészítőiévé is válhatnak.

ANYAGA

A tároló 100% újrahasznosított pamut fonalból készül. A pamutot szín szerint válogatják és dolgozzák fel, így újabb színezésen már nem esik át. Ennek köszönhetően nem tartalmaz káros, az egészségre ártalmas festékmaradványokat és a készítésével sem terhelték a környezetet, így, ha zero waste szellemben élsz, a termék remek kiegészítője lehet a mindennapjaidnak.

A termék anyaga puha tapintású, az egyedi varrási technológiának köszönhetően tartja a kialakított formáját, melyet mosógépben való mosás alkalmával elveszíthet, ezért kérlek, ne tedd mosógépbe!

TISZTÍTÁS

A termék mosógépben nem mosható. A mosógépes tesztmosás alkalmával a termék veszített a tartásából, az eredeti forma némileg torzult. A tároló nedves törlőkendővel tisztítható. Folttisztító szert nem alkalmaztunk, így ennek használatára garanciát sem tudunk vállalni.

Ha sminkeszközöket tárolnál benne, kérlek, számolj azzal, hogy a színezett termékek befoghatják a termék anyagát. Azért, hogy a szép belsőt minél tovább élvezhesd kérlek, hogy csak jól záródó piperéket tárolj benne! Sminkecsetek, fogkefe tárolása, utaztatása a tárolóban, csak tiszta állapotban javasolt.